[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
هزینه مقاله::
منشور اخلاقی COPE::
مقالات در انتظار انتشار::
لیست داوران::
آمار نشریه::
::
راهنمای نگارش

دریافت فایل راهنمای نگارش مقاله فارسی از آذر ماه سال 99

..
فرم تعارض منافع و تعهد نویسندگان
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره های چاپ شده
دوره 16 سال 1402
شماره 2
شماره 1
دوره 15 سال 1401
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 14 سال 1400
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 13 سال 99
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 12 سال 98
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 11 سال 97
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 سال 96
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 سال 95
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 8 سال 94
شماره 2
شماره 1
دوره 7 سال 93
شماره 2
شماره 1
دوره 6 سال 92
شماره 2
شماره 1
دوره 5 سال 91
شماره 2
شماره 1
دوره 4 سال 91
شماره 4
..
:: دوره 16، شماره 2 - ( 11-1402 ) ::
جلد 16 شماره 2 صفحات 0-0 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی آلاینده‌های میکروبی در اسپان قارچ دکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus) با استفاده از راهکار متاژنومیکس
کلثوم اینانلو راحتلو* ، شهناز شاهی ، محمد علی آموزگار
دانشگاه تهران
چکیده:   (154 مشاهده)
تولید قارچ مدلی از اقتصاد چرخشی است. ازاین‌رو که از محصولات جانبی کشاورزی مانند کلش گندم و کود مرغ برای تولید مواد غنی از پروتئین و مواد مغذی استفاده می‏شود. مهم‌ترین قارچ خوراکی Agaricus bisporus است که عموماً به‌عنوان قارچ دکمه‌ای شناخته می‌شود. در طول فرایند تولید A. bisporus، انواع باکتری‌ها و قارچ‌ها درگیر هستند. وجود آلودگی‌های باکتریایی و قارچی در اسپان قارچ می‌تواند منجر به تلفات اقتصادی قابل‌توجه و ایجاد بیماری‌های مضر در قارچ شود. پیشرفت‌های اخیر از جمله متاژنومیکس نقش مهمی در شناخت باکتری‌ها و قارچ‌های اصلی آلوده‌کننده اسپان قارچ، بهبود بهره‌وری و کاهش اثر بیماری‌های زراعی دارد. در این مطالعه، آلودگی اسپان قارچ با استفاده از SrRNA و توالی‌یابی رونویسی داخلی (ITS) و همچنین آنالیز متاژنومیکس مورد تجزیه ‌و تحلیل قرار گرفت. داده‌ها به واحدهای طبقه‌بندی عملیاتی (OTUs) دسته‌بندی شدند. شایع‌ترین آلودگی باکتریایی توسط باسیلوس ایجاد شد، درحالی‌که پنی‌سیلیوم شایع‌ترین آلودگی قارچی بود. به‌دست‌آوردن درک جامعی از کنترل زیستی پاتوژن‌های قارچ منجر به افزایش عملکرد و کیفیت قارچ می‌شود. این مطالعه، با استفاده از تکنیک‌های متاژنومیکس، جامعه قارچی و باکتریایی موجود در اسپان قارچ را در طول کشت نشان می‌دهد. همچنین روش‌های استریل‌سازی مؤثر برای حذف آلاینده‌های دانه‌های غلات مورداستفاده برای تولید اسپان را برجسته می‌کند.
 
واژه‌های کلیدی: اسپان، قارچ دکمه‌ای، متاژنومیکس، SrRNA16
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1402/12/12 | پذیرش: 1402/11/10 | انتشار: 1402/11/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

inanloo rahatloo K, Shahi S, Amozgar M A. Unveiling Microbial Contaminants in Agaricus bisporus Mushroom Spawns using metagenomics approach. Journal of Biosafety 2024; 16 (2)
URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-533-fa.html

اینانلو راحتلو کلثوم، شاهی شهناز، آموزگار محمد علی. بررسی آلاینده‌های میکروبی در اسپان قارچ دکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus) با استفاده از راهکار متاژنومیکس. فصل‌نامه علمي ايمني زيستي. 1402; 16 (2)

URL: http://journalofbiosafety.ir/article-1-533-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 16، شماره 2 - ( 11-1402 ) برگشت به فهرست نسخه ها
فصل نامه علمی ایمنی زیستی Journal of Biosafety
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 40 queries by YEKTAWEB 4645